Dienst Warme Maaltijden

 

Maaltijden aan huis

Senioren die het moeilijk krijgen om zelf te koken kunnen van maandag tot vrijdag een warme maaltijd aan huis bezorgd krijgen.
Momenteel worden bij meer dan 70 personen maaltijden aan huis bezorgd.
De basisprijs bedraagt 7,50 EUR.
De mogelijkheid bestaat om een warmhouddoos met maaltijd zelf te komen afhalen tijdens het weekend.
 

Maaltijden in het middagrestaurant

Wie dit wenst kan vanaf 2 september 2019 in dienstencentrum Biezenbilk het middagmaal nemen.  

65-plussers kunnen een maaltijd nuttigen in het dienstencentrum. Personen met een handicap en mensen die door één van de onderstaande redenen niet in staat zijn om hun eigen maaltijden te bereiden kunnen in het dienstencentrum terecht voor maaltijden: medische oorzaken: ziekte, beperking, ongeval, hoge leeftijd of bijzondere sociale omstandigheden: overlijden partner, herstel na hospitalisatie, hospitalisatie partner, eenzaamheid…

De aanvragers moeten op het grondgebied van Groot-Oudenburg wonen.

Alle aanvragen gebeuren bij de centrumleider of bij afwezigheid, bij één van de collega’s van de Sociale Dienst, enkel op werkdagen. Bij aanvraag dient het reglement ondertekend te worden. De aanvragen dienen te gebeuren, minstens één dag op voorhand vóór 12 uur.

Indien u maaltijden wenst te nemen in het weekend of u wenst te starten op maandag, dan dient de aanvraag uiterlijk tegen de vrijdag voordien, vóór 12 uur, te gebeuren.

De maaltijden worden stipt om 11.30u opgediend. Op werkdagen worden de maaltijden in de cafetaria van het dienstencentrum opgediend. Tijdens het weekend en op feestdagen worden deze in de cafetaria van het rusthuis opgediend.

Je krijgt soep, een hoofdgerecht en een dessert. Plat water of tafelbier is inbegrepen in de prijs. Andere dranken dienen aangekocht te worden aan de bar. De kostprijs van een maaltijd is 6,5 euro.

 
Meer informatie bij Brigitte Verburgh.
Klik hier voor contactgegevens.
No entries found.
 
OCMW Oudenburg
Ettelgemsestraat 18
8460 Oudenburg
T 059-34 02 20
F 059-34 02 29
WZC Riethove
Ettelgemsestraat 26
8460 Oudenburg
T 059-34 02 30
F 059-34 02 39